Tommee Tippee Pompă manuală pentru sîn

ID # A13634A
889 lei
Distribuie
Caracteristici
  • Brand
    Tommee Tippee
Descrierea
"Un mod accesibil cu ajutorul caruia poti oferi copilului toate beneficiile laptelui matern, chiar si atunci cand nu esti langa el.
Conceputa si dezvoltata de specialisti si experti in hranirea cu lapte matern pentru colectarea laptelui in vederea stocarii si utilizarii ulterioare.

Usoara, confortabila si eficienta, pompa de san manuala Tommee Tippee este tot ce au mamele nevoie pentru a colecta si depozita laptele pentru o hranire ulterioara a bebelusului cu lapte matern chiar si atunci cand nu sunt langa acesta. Operarea cu o singura mana este usoara, discreta si usor de controlat, iar cupa din silicon moale formeaza o perna de aer pentru un confort sporit in timpul recoltarii laptelui.

Discreta, usoara, portabila, de mici dimensiuni ideala pentru colectarea laptelui matern pentru prima data sau ocazional acasa sau in calatorii.

• Usor de folosit, curatat si asamblat
• Cupa din silicon moale formeaza o perna de aer pentru un confort sporit in timpul recoltarii laptelui matern
• Se sterilizeaza prin toate tipurile de sterilizare
• 0%BPA

Pachetul include: 1 x Pompa De San Manuala, 1 x Biberon 150 ml, 1 x Recipient Pentru Stocare Lapte Matern, 6 x Tampoane Pentru San, 1 x Cutie Pentru Sterilizare in cuptorul cu microunde"