Babymoov Leagăn cu conectare la priză

ID # A15746A
3 990 lei
4 490 lei
SALE
Distribuie
Caracteristici
  • Lungimea
    61 cm
Descrierea
"Leaganul Swoon Motion de la Babymoov este combinatia perfecta dintre distractie si confort. Cele 5 viteze de leganare si cele 2 modalitati de leganare (fata-spate sau stanga-dreapta) pot fi ajustate cu usurinta in functie de starea bebelusului. Are inclus un detector de miscare, care incepe sa legene bebelusul in momentul in care acesta plange – aceasta functie este extrem de utila in momentele in care micutul este mai nelinistit, sau are colici. Mamica poate seta timpul de leganare(10-20-30 minute), in functie de preferintele micutului. In plus, are 8 cantece de leagan, de o calitate foarte buna, pentru linistirea bebelusului.
Leaganul Swoon Motion a fost creat cu un sezut ergonomic, care se poate roti la 360 de grade, pentru ca bebelusul sa fie intotdeauna in campul vizual al parintilor. Spatarul are mai multe pozitii de inclinare, pe care mamica le poate selecta cu usurinta, in functie de activitatea aleasa – joaca, relaxare sau somn. Pernita suplimentara ultra-confortabila ii confera nou-nascutului o senzatie de siguranta, in timp ce bara de jucarii (care se poate indeparta) cu cele 3 mascote simpatice ii stimuleaza simturile bebelusului.
Modalitate inovativa de inclinare: pozitia sezutului si a spatarului se modifica separat, pentru a obtine cea mai confortabila pozitie pentru bebelus
3 pozitii de inclinare ale sezutului
2 pozitii de inclinare ale spatarului
Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte
Pernita suplimentara
Include adaptor pentru priza (in cazul in care nu doriti sa functioneze cu baterii)
5 viteze de leganare
8 cantece de leagan
Rotire la 360 de grade
Timer pentru functia de leganare (10/20/30 min)
Bara de jucarii reglabila si detasabila
Senzor care reporneste miscarea de leganare daca bebelusul plange
Detalii tehnice:
Materialul husei: Bumbac 100%
Umplutura pernitei si a sezutului: Poliester 100%
Dimensiuni: 65'72 cm
Functioneaza cu un adaptor la priza sau cu 4 baterii tip D (nu sunt incluse in pachet)."