Малыш apă pentru copii de la 0 luni, 1500 ml

ID # A15921A
11 lei
Distribuie
Caracteristici
Descrierea
"Apa de băut Malish respectă cerințele Sistemului Internațional pentru Siguranța Alimentară și Managementul Calității. Are o mineralizare redusă și un conținut redus de sare limitează încărcătura inimii și rinichilor copilului. Cantitatea optimă de substanțe minerale formează sistemul musculoscheletal al organismului copilului.

Nu necesită fierbere înainte de utilizare. Vodichka este exploatată într-o zonă ecologică a regiunii Poltava, de la o adâncime a puțului: 180 m, folosind o linie inovatoare automată de umplere.

copil recomandat din primele zile de viață pentru utilizare continuă (de băut, gătit cereale, formula pentru sugari, suc diluat sau ceai, etc.) și mama viitoare (deoarece copilul se formează și se dezvoltă chiar în burtica ta).

Indicatori ai compoziției chimice a consumului de apă pentru copii:

Duritate totală: 1,5-7 mmol / dm³
Alcalinitate totală: 0,5-6,5 mmol / dm³
Calciul: 20-60 mg / dm³
Magneziu: 5-50 mg / dm³
Sodiu: 10-80 mg / dm³
Fluoruri: 0,1-0,7 mg / dm3
Iod: 5-20 μg / dm3

Condiții de depozitare:

Perioada de valabilitate și condițiile de păstrare a sticlei sigilate ermetic: 12 luni, la o temperatură de +5 până la +20 ° C. Depozitați într-un loc întunecos, ventilat, nu expuneți la lumina directă a soarelui.
După ce sticla este depresurizată, apa potabilă poate fi folosită pentru o zi, cu condiția ca aceasta să fie depozitată într-un loc închis la o temperatură care să nu depășească + 10 ° C. Cu utilizare ulterioară înainte de utilizare, fierbeți."