Weleda Baby Ulei calmant pentru burtica bebeluşului

ID # A10690A
286 lei
Distribuie
Caracteristici
  • Brand
    Weleda
Descrierea
"Uleiul pentru burtica bebelusului relaxeaza burtica acestuia datorita combinatiei de ulei de migdale si uleiuri esentiale de majoran, musetel si cardamon.
Masajul burticii bebelusului cu acest ulei are un efect calmant placut si stimuleaza digestia. In uz preventiv, acest masaj stimuleaza o functie intestinala armonioasa.
Uleiurile esentiale de majoran, musetel si cardamon continute de Uleiul pentru burtica bebelusului au fost utilizate din timpuri imemoriale pentru efectul lor benefic asupra metabolismului.
Indicat pentru: masajul burticii bebelusului pentru stimularea digestiei si a unei functii intestinale armonioase.
Cum actioneaza: Uleiurile esentiale de majoran, musetel si cardamon continute de Uleiul pentru burtica bebelusului au fost utilizate din timpuri imemoriale pentru efectul lor benefic asupra metabolismului.
Mod de aplicare:
Asigura-te ca temperatura camerei sa fie potrivita pentru bebelusul dezbracat, care va fi intins pe spate pe masa de schimb. Iti vei incalzi mainile prin frecare si vei lua putin ulei, cu care vei masa burtica bebelusului. Incepe de la buric cu miscari circulare inspre exterior, in directia acelor de ceasornic.
Repeta de mai multe ori."