Toate categoriile
Toate categoriile

Jocuri și jucării educative

1. Jucarii din lemn - sunt educative sunt rezistente

Sa spunem lucrurilor pe nume: copiii nu se poarta intotdeauna delicat cu jucariile si alte materiale educationale. Gandeste-te doar la papusa fara picioare si masinuta dezmembrata. Dar, aceste jucarii din lemn de calitate sunt solide si pot rezista fara probleme ani la randul in ciuda zgarieturilor sau urmelor de dinti.

2. Jucariile din lemn cresc impreuna cu al tau copil
Cand investesti in jucarii din lemn pentru educatia copilului acasa, de fapt investesti in ceva suficient de durabil si versatil care creste impreuna cu al tau copil. Copiii mici si prescolarii se pot angaja in jocuri imaginative simple si manipulari de baza cu jucarii din lemn, dar copiii mai mari pot incepe sa creeze scenarii imaginative mai complexe, sa initieze discutii de geometrie si fizica, de solutionare a problemelor. Desi multe jocuri educative sunt gandite pe nivele de varsta, adevarul este ca jucariile din lemn sunt atat de versatile incat pot satisface setea de joaca la diferite nivele de varsta si capacitate.

3. Jucarii din lemn - incurajeaza imaginatia
Ele sunt minunate si deosebite prin faptul ca permit copilului sa preia controlul. Jucariile cum sunt multe piese de mobilier pentru papusi, bucatarie in miniatura, vehicule urbane, alimente etc, incurajeaza copiii sa isi foloseasca imaginatia. Betele, blocurile, cuburile din lemn sunt forme de baza ce permit copiilor sa exploreze cu adevarat utilizarile si sa vina cu modalitati creative de a le folosi in diferite domenii.

De exemplu, ei pot invata elemente de fizica si geometrie cu ajutorul propriilor modele. Pentru ca cele mai multe jucarii din lemn nu au un scop preconceput, ele ii incurajeaza pe copii sa-si foloseasca imaginatia mai mult.

4. Aceste jucarii din lemn incorporeaza abilitati din viata reala
Pe masura ce copiii se angajeaza in jocuri imaginative, o mare parte dintre acestea vor fi orientate catre scenarii din viata reala. De exemplu, copiii pot avea jucarii din lemn sub forma de alimente si obiecte obisnuite de uz casnic pe care ar putea sa le foloseasca in timp ce inventeaza diferite situatii. Cu niste forme de baza, ei pot duce jocul pe culmi nebanuite, ceea ce ii ajuta enorm sa se dezvolte.

5. Jucariile din lemn nu-l distrag pe cel mic asa cum fac alte jucarii
Cand un copil pune mana pe o jucarie din lemn, el da tonul jocului. Nu trebuie sa stea si sa asculte ce face si cum functioneaza jucaria. Acest lucru permite copiilor sa controleze mai mult jucariile si jocurile pe care le inventeaza, sa-si pastreze mintea limpede pe masura ce gandesc diferite scenarii sau rezolva diverse probleme. Zgomotele si functiile specifice jucariilor electronice pot intrerupe procesul de gandire al unui copil sau ii pot limita imaginatia.

O gamă largă de jucării educative găsiși aici: Jocuri și jucării educative (minimax.md)