Toate categoriile
Toate categoriile

Livrare și achitare

Orele de lucru

Echipa de deservire a clienților (procesarea comenzilor plasate) lucrează conform programului:

 • Luni - Vineri, 08:30 - 17:30
 • Sâmbătă, 09:00 - 13:00
 • Duminica - zi liberă
 • Comenzile pot fi plasate 24/24, 7/7


Termeni livrare 

Termenul maxim de livrare în Chișinău este de 48 ore din momentul validării comenzii. De regulă, coletul ajunge la ușa ta mult mai rapid. Data şi ora livrării va fi coordonată cu tine. Livrarea se efectuează între orele 9.00 – 20.00. Pentru clientii care au nevoie urgent de anumite produse, putem livra în aceeasi zi, în funcție de disponibilitatea curierului.

Pentru restul localităților din tară termenul de livrare este de 1- 3 zile. Atenție! Livrăm în toate satele și orașele din tară!

 

Costuri de livrare

Livrare în municipiul Chișinău

În orașul Chișinău livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 300 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 60 lei.

Comenzi Urgente: Pentru comenzi urgente se poate solicita supra-taxă de 80 lei

 Livrare în suburbiile municipiului Chișinău

Pentru localitățile Durlești, Stăuceni, Bubuieci livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei.

Pentru celelalte localitați prețul se stabilește în funcție de distanță (condiția comenzii minime de 500 lei rămâne valabilă).

Livrare în Moldova

Livrarea în Moldova se efectuează prin intermediul firmelor de curierat.

Costul fiecărei livrări depinde de localitatea de destinație și se specifică pentru fiecare livrare în parte.

Vă rugăm să apelați la nr. de telefon 067612206 pentru detalii de livrare.

 

Cum plătesc

Plata se face în lei, integral, către curierul firmei în momentul recepţionării produselor.


Politica de Retur

Ai procurat un produs și vrei să îl înlocuiești? Verifică dacă ai dreptul!

Înlocuirea produsului de calitate corespunzătoare (gov.md) - Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței

HOTĂRÎREA Nr. 1465 din 08.12.2003 - HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie


Dacă ai procurat un produs și acest produs nu îți convine după model, formă, mărime, poți oare să îl schimbi?

Da, în cazul in care au fost respectate următoarele condiții:

 • În termen de 14 zile din momentul achiziției poți solicita înlocuirea unui produs nealimentar de calitate corespunzătoare cu un produs similar;
 • Produsul și-a păstrat aspectul exterior, proprietăţile de consum, sigiliile, etichetele fabricii, precum şi bonul fiscal, eliberat consumatorului împreună cu marfa vîndută.
 • Produsul nu este inclus în LISTA PRODUSELOR NEALIMENTARE DE CALITATE CORESPUNZĂTOARE CE NU POT FI ÎNLOCUITE CU UN PRODUS SIMILAR
 • Costul de transport pentru retur este suportat de către Client.
 • Dacă produsul necesar pentru înlocuire lipsește vânzătorul este obligat să-i restituie  contravaloarea produsului.

Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar

 • 1. Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, cu pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite).
 • 2. Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).
 • 3. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate îngrijirii corpului).
 • 4. Articole de parfumerie şi cosmetică.
 • 5. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).
 • 6. Cabluri (conducte electrice, cabluri, şnururi).
 • 7. Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).
 • 8. Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie), ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).
 • 9. Produse chimice de uz casnic, pesticide şi preparate agrochimice.
 • 10. Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi).
 • 11. Autoturisme şi articole moto-velo, remorci şi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări şi alte mijloace de transport naval de menire socială.
 • 12. Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).
 • 13. Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi pentru igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).
 • 14. Jucării.

Atenție! Datorită faptului că o serie de produse precum cerealele, mâncarea pentru bebelusi, lapte praf, biscuiti, sucuri, iaurturi, etc. se pot deteriora/degrada rapid daca nu sunt respectate condițiile păstrării acestora, sau că anumite produse (tampoane, absorbante, etc. ) prin natura lor sunt nereturnabile, precum și pompe sân, protecții sân, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, căni, jucarii dentiție, lenjerie de pat, chiloți de unică folosință, bustiere, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc., acestea nu se vor putea returna din motive de igiena.