Termeni livrare 

Termenul maxim de livrare în Chișinău este de 48 ore din momentul validării comenzii. De regulă, coletul ajunge la ușa ta mult mai rapid. Data şi ora livrării va fi coordonată cu tine. Livrarea se efectuează între orele 9.00 – 20.00. Pentru clientii care au nevoie urgent de anumite produse, putem livra în aceeasi zi, în funcție de disponibilitatea curierului.

Pentru restul localităților din tară termenul de livrare este de 1- 3 zile. Atenție! Livrăm în toate satele și orașele din tară!

 

Costuri de livrare

Livrare în municipiul Chișinău

În orașul Chișinău livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 300 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 40 lei.

 Livrare în suburbiile municipiului Chișinău

Pentru suburbii (Sîngera, Cricova, Ciorescu, Colonița, Bubuieci, Vatra, Băcioi, Tohatin, Bîc, Gratiești, Ghidighici, Stăuceni, Trușeni) livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 500 lei în suburbiile orașului Chișinău, taxa de transport va constitui 60 lei.

Livrare în Moldova

Livrarea în Moldova se efectuează prin intermediul firmelor de curierat.

Costul fiecărei livrări depinde de localitatea de destinație și se specifică pentru fiecare livrare în parte.

Vă rugăm să apelați la nr. de telefon 067612206 pentru detalii de livrare.

 

Cum plătesc

Plata se face în lei, integral, către curierul firmei în momentul recepţionării produselor.


Politica de Retur

Dacă nu eşti complet mulţumit de produsul cumpărat, sună-ne, și venim să-l luăm înapoi, dacă  nu prezintă semne de uzură, atât acesta, cât şi accesoriile aferente, într-o perioadă de 14 zile de la achiziţie.